posral som tlacidlo :[

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 25.07.2006 do 04.08.2006, založil/a formalin
řadit dle data
22:14:28
04.08.2006
formalin
no vyriesene pingongovali si nas dva servisi ten kde kupil auto taen ke mal pehliadku no nakoniec vsetko vyriesene v zaruke. tak dik
15:35:32
31.07.2006
Petr Abrahámek
-> formalin: Jestli neumis klepnout po vypinacu tak je to teda spatny 3 3 3
17:23:53
30.07.2006
Jocko
neodborna manipulacia bude, ked sa mu na to pozres so srobovakom

Prepinac je urceny na prepinanie, na to netreba ziadnu odbornost.
14:51:33
30.07.2006
formalin
-> Petr Abrahámek: nohej len kamos pozeral do zarucaku{abo kde } a tam pisalo na vsetko je zaruka len nie na "neodbornu manipulaciu" a ako kazdy podnikatel, hned sa na to vyhovoria aspon si myslim. Len co tam moze byt neodborne?
21:49:37
28.07.2006
Petr Abrahámek
jezis ten kamos je teda peknej kokot jestli ti uz neveri, driv nebo pozdejc byto stejne nekdo stlacil a dopadlo byto stejne. Na to hle se stahuje zaruka, takze novy dil is montazi tam kdeji koupil zdarma. To je jako kdyby sisi koupil mixer a ustrelila ti ta mixovaci vrtulka a zlomila se...myslis ze bys neco platil? :)
14:44:51
28.07.2006
formalin
no o tlacidlo co viselo samo odpadlo a som ho obzeral na nom nieje nic oddzubane 9 ?
23:03:59
26.07.2006
PeterP136
-> Jirik: Pri utierani filtru by mohli posrat akurat tak masku alebo motor ak by na nom sedeli :). Ty mas vari olejovy fiter pristupny z interieru? :)))
20:17:06
26.07.2006
lubosgls
-> formalin: posli kamose do prdele a rozhodne mu nic neplat, kazdopadne si myslim ze by tam nemelo byt nic utrhliho(ve svetle) jestli vtom neco neruplo tak bude jen neco vyskocenyho a i kdyz zlomenyho tak to pujde vpoho slepit
21:33:04
25.07.2006
Vojta - zrušená registrace
Ja taky nejsem zadnej cimprlich ale i kdyby som sa pochčal tak by to taky neunes.
20:32:13
25.07.2006
Jirik - zrušená registrace
-> PeterP136: Já nevím, nejsem žádnej cimprlich, ale když by se mi někdo posral v autě, asi bych to taky neunes. 1
20:03:50
25.07.2006
PeterP136
Ak je to v zaruke tak zaruka.

Inac takychto ludi milujem. Keby to malo skodovku tak to tam prilepia lepiacou paskou a su hapy ale jak to ma aspon ochcavku tak su cely vykakani a "tosamusidoservisu&q uot;, "tosamusidoservisu&q uot;. Ked bude mat po zaruke asi bude chodit s kazdou somarinou do servisu a najlepsie do autorizovaneho a nechavat si tam liat olej "castrol" (uniol ale inac pssst ved nalepka na sude je castroool :) a samozrejme filter len utrieme pripadne ani to nie ak to bude po obede, vtedy nerobi traveniu dobre zohybat sa :))) ).
17:45:16
25.07.2006
formalin
caute postal som talcidlo kamosovi v jeho oktavke8 ten starsi typ. ma ju sotva rok. mali sme otvorene dvere dost dlho a svietilo svetlo kedze bol den tak som chel to svetlo co svieti v strede vypnut. Poznate to je tam trojpolohovy spinac. no akonahle som sa ho dotkol odpadol9 ale nie uplne drzi sa za nieco a kyve sa volne. No ked snim trochu pohubem tak zablika osvietenie. Ma to auto este v zaruke. neviete ci sa zaruka vstahuje aj na taketo veci? Boli sme tam kde ho kupil a povedali nech donesie servisnu knizku zajtra a oni objednaju novy diel ale vyjadrit sa k tomu ci sa to plati nevedel, vraj musi prist hlavny technik. no on neprisiel. Bik sinm to pozerat v obchode a cele svetlo stoji 516sk. a je posraty len gombik. do pindy a kamos mi uz ani neveri nechce aby som to vymenil ja 12 je pravda ze neviem jak sa to dava dole ale asi by som na to prisiel.Skratka zaver: vztahuje sa na to zaruka?,ak nie da sa tonejak lecnejsie vyriesit?, ak nie jak sa dava dole to svetlo v strede? dik83
Extreme Tyres